Εμπειρία στις δύσκολες κατασκευές


 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα της εταιρίας χαρακτηρίζονται στην αγορά από την υψηλή ποιότητα του μηχανολογικού εξοπλισμού και των υλικών που απαρτίζουν το ολοκληρωμένο έργο, ικανοποιώντας τον πελάτη, προσφέροντας ασφάλεια, αισθητική και αξιοπιστία . Ανταποκρινόμενοι σε κάθε ειδική εφαρμογή, έχοντας προσαρμόσει την τιμολογιακή πολιτική ώστε να ακολουθεί τις απαιτήσεις των ημερών μας, χτίζουμε συνεργασίες που στηρίζονται στην προσωπική επαφή και όχι στη στείρα οικονομική συναλλαγή. Η στελέχωση της εταιρίας με αξιόλογο και έμπειρο εργατικό δυναμικό, η μακροχρόνια συνεργασία με προμηθευτές για την απόκτηση πιστοποιημένων υλικών και εξαρτημάτων, ανταποκρινόμενοι στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις, προσθέτοντας και την προσωπική επαφή με τον πελάτη και τον απόλυτο έλεγχο ξεχωριστά σε κάθε έργο, δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εξυπηρετώντας την κάθε μοναδική απαίτηση.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
Η εταιρία μας ανάλογα με τη χρήση, την κίνηση και την ιδιαιτερότητα του κάθε κτιρίου προτείνει τον αντίστοιχο υδραυλικό ή ηλεκτρομηχανικό ανελκυστήρα (με ή χωρίς μηχανοστάσιο). Ο αντίστοιχος υδραυλικός ή ηλεκτρομηχανικός ανελκυστήρας μπορεί να είναι ατόμων ή φορτίου. Κατά την κατασκευή μιας σύγχρονης πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας, ο ανελκυστήρας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της και για πρακτικούς λόγους. Γνωρίζουμε τη σημασία τις αισθητικής για κάθε κατοικία, υλοποιώντας μοναδικά σχέδια, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας. Ομοίως, ανελκυστήρες σε επαγγελματικούς χώρους αποτελούν <<εργαλεία>> για τους χρήστες κτιρίων. Ο ανελκυστήρας φορτίου έχει όλα τα απαιτούμενα από τους κανονισμούς συστήματα ασφαλείας για να επιβαίνουν άτομα και συνήθως τοποθετείται για κάθε βιομηχανική εφαρμογή, καθώς πρόκειται για μεταφορά φορτίων που γίνεται πάντα με συνοδεία ατόμου. Ανάμεσα στα δυο είδη ανελκυστήρων αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση του υδραυλικού ανελκυστήρα γίνεται ελαιοδυναμικά με βασικό εξάρτημα το εμβολο και την μονάδα ισχύος, που αποτελείται από τον ηλεκτροκινητήρα, την αντλία λαδιού και το μπλοκ βαλβίδων και προσφέρει αυτόματο απεγκλωβισμό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Συνήθως, αποτελούν προτίμηση για εγκατάσταση σε μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες. Ενώ σε ένα επαγγελματικό κτίριο κατάλληλο θεωρείται ο ηλεκτρομηχανικός ανελκυστήρας, λόγω της υψηλής επιβατικής κίνησης και ταχύτητας για την εξοικονόμηση ενέργειας. Βασικό εξάρτημα ενός μηχανικού ανελκυστήρα είναι η μηχανή, όπου είναι πάνω προσαρμοσμένη η τροχαλία τριβής, που δίνει κίνηση στον θάλαμο με τη βοήθεια αντιστάθμισης του φορτίου από το αντίβαρο. Νέα εποχή στους ηλεκτρομηχανικούς ανελκυστήρες έχει φέρει η νέα τεχνολογία inverter (vvvf - variable voltage variable frequency) για την οδήγηση των ηλεκτροκινητήρων, καθώς βελτιώνει τη λειτουργία κάνοντας ομαλή την επιτάχυνση - επιβράδυνση με πολλαπλές δυνατότητες ρύθμιση και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Τέλος, η εταιρία μας έχει τοποθετήσει σε ξενοδοχεία και πολυκατοικίες τον οικολογικό ηλεκτροϋδραυλικό ανελκυστήρα με inverter, που την κάθοδο παράγει ρεύμα (γίνεται γεννήτρια) κι έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και πολύ καλή λειτουργία.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΑΝΥΨΩΣΗΣ) ΑΜΕΑ
Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ανελκυστήρα, τόσο σε μια ιδιωτική κατοικία, όπου διαμένει άτομο με κινητικές δυσκολίες, όσο και σε δημόσια κτίρια, εργασιακούς χώρος π.χ. πολυκαταστήματα ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κτλ, η αυτονομία μετακίνησης θεωρείται δεδομένη. Οι δυσκολίες προσβασιμότητας ξεπερνιούνται με τις ειδικές κατασκευές για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ). Διαθέτουμε συστήματα ανύψωσης για αμαξίδιο, (πλατφόρμα), όπου τοποθετείται σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο για άνετη πρόσβαση σε οποιοδήποτε κτήριο. Σε περίπτωση που υπάρχει δυσκολία στη χρήση σκάλας, τοποθετείται σύστημα ανύψωσης με κάθισμα, ‘’καρεκλάκι’’, ικανοποιώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε χρήστη.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ / ΑΝΥΨΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τοποθετούνται σε κτίρια σταθμών αυτοκινήτων, σε πολυώροφα κτήρια κατοίκων ή βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης και στάθμευσης αυτοκινήτων. Οι εξειδικευμένες αυτές κατασκευές προϋποθέτουν μηχανήματα υψηλής αξιοπιστίας και ειδικά σχεδιασμένα με στιβαρή κατασκευή. Διαθέτουν αυτόματες θύρες θαλάμου – φορτίου, με χρωματική διαγράμμιση για τη σωστή τοποθέτηση του οχήματος και αναγγελία του επιπέδου στάθμευσης.

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ
Η έννοια του αναβατορίου φορτίων αφορά τη μεταφορά φορτίου που γίνεται χωρίς την συνοδεία ατόμου. Συνήθως , τοποθετούνται σε μαγαζιά εστίασης, διασκέδασης, ξενοδοχεία, και ο θάλαμος με τις θύρες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα (INOX) για υγειονομικούς λόγους, είναι ηλεκτροκίνητα και χειρίζονται από τα μπουτόν ορόφου (κλήση - αποστολή- stop).

ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ
Η προμήθεια και εγκατάσταση κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων εξασφαλίζουν την εξυπηρέτηση του κοινού σε εμπορικά καταστήματα, super market, χώρους δημοσίας χρήσης με συνεχή ροή. Οι κυλιόμενες σκάλες εξυπηρετούν την συνεχή μετακίνηση ατόμων, ενώ οι κυλιόμενοι διάδρομοι εξυπηρετούν τη μεταφορά επιβατών με καρότσι ή άλλου είδους αντικείμενων, υλικά, τρόφιμα. Εγκαθίστανται δυο κυλιόμενες κλίμακες ανά όροφο, μια ανόδου και μια καθόδου, για δεδομένη υψομετρική διαφορά.